Openingstijden:
Maandag van 8.00 uur tot 20.00 uur
Dinsdag van 8.00 uur tot 20.00 uur
Woensdag van 8.00 uur tot 20.30 uur
Donderdag van 8.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 10.00 uur

Afspraken kunt u maken via onderstaand telefoonnummer. Indien wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen, willen wij u verzoeken de voicemail in te spreken met uw gegevens, zodat wij u zo spoedig mogelijk terug kunnen bellen. Ook kunt u een mailtje sturen naar onze algemene mail of direct naar uw behandelaar.

Contact informatie:
Telefoon Locatie Raadhuisplein: 0416 – 27 54 53
Telefoon Locatie Koetshuis: 0416 – 27 77 28
Email: info@fysiotherapie-hetcentrum.nl

Wij streven ernaar om dezelfde werkdag uw voicemail of mail te beantwoorden. Het inplannen van de afspraak is afhankelijk van de agenda van uw behandelaar. Wij doen onze uiterste best om zo snel mogelijk een afspraak met u in te plannen.

Beide locaties zijn rolstoeltoegankelijk.

Op locatie Raadhuisplein is de 1e verdieping, waar de Medische Trainings Therapie en onze fitnesslessen gegeven worden, bereikbaar via de traplift.

Verkeerssituaties bij het Raadhuisplein en Raadhuisstraat in Sprang-Capelle.

Rechts heeft voorrang
De parkeerplaatsen hebben geen inrit. Dit betekent dat de voorrang niet geregeld is en bestuurders van rechts voorrang moeten krijgen! Dit zorgt ervoor dat het verkeer langzamer moet rijden en is hiermee een verkeersremmende maatregel. De maximum snelheid in de Raadhuisstraat is 30 km/h.

Oversteken
Er zijn drie plekken waar de stoeprand verlaagd is, hier kan men oversteken.

Parkeerschijf
Het Raadhuisplein is geen parkeerschijfzone. U hoeft uw blauwe kaart dus niet voor uw ruit te plaatsen.

Gehandicaptenparkeerplaatsen
Er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen zonder kenteken op het Raadhuisplein. Aangezien we merkten dat het soms toch lastig is om uw auto te kunnen parkeren op het Raadhuisplein, hebben wij besloten, dat we onze eigen 2 parkeerplaatsen beschikbaar stellen voor onze minder valide patiënten.

Indien u fysiek niet in staat bent om naar de praktijk te komen, komen wij bij u aan huis. Vanuit de zorgverzekeraar moet er dan wel altijd een verwijzing van de huisarts of specialist aanwezig zijn waar dit nadrukkelijk op aangegeven staat.

Locatie Raadhuisplein
Raadhuisplein 3
5161 CG Sprang-Capelle
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Locatie Koetshuis
Koetshuislaan 605
5146 BR Waalwijk