1. Er geldt een rookverbod in ons centrum.
 2. Fysiocentrefit is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte eigendommen.
 3. Mensen die blessures of blijvend letsel oplopen tijdens het sporten kunnen Fysiocentrefit hiervoor niet aansprakelijk stellen.
 4. De lessen duren maximaal één uur. Het is daarom belangrijk dat u op tijd probeert te zijn (5 min. voor aanvang).
 5. Na gebruik van klein materiaal, bijvoorbeeld gewichten, dient u deze weer op hun plaats terug te leggen.
 6. U bent ingedeeld in vaste groep(en) en tijd(en). Omdat er gewerkt wordt in kleine groepen is het niet mogelijk te wisselen van groep of tijd.
 7. Korte vakanties, waarin één les valt, kunnen in principe niet ingehaald worden. Vakanties langer dan 14 dagen (waarin 2 of meer lessen vallen), wel.
 8. Bij grondige reden en na telefonische afmelding bestaat de mogelijkheid om, in overleg met uw fysiotherapeut een les in te halen, binnen uw abonnementsperiode.
 9. De contributie tijdelijk stopzetten is niet mogelijk. In overleg met ons kan er wel een regeling getroffen worden in geval van zwangerschap of langdurige ziekte of blessure langer dan een week, met een maximum van een half jaar.
 10. Uw abonnement wordt stilzwijgend verlengd tot wederopzegging, met een opzegtermijn van 1 maand. Indien u uw abonnement wilt beëindigen, dient u dit 4 weken voor het einde van uw abonnementsperiode aan Fysiocentrefit door te geven.
 11. Fysiocentrefit is gesloten op zon- en feestdagen, tevens op Goede Vrijdag. De vakantieperiode van Fysiocentrefit is gelijk aan de zomervakantie van de basisscholen van Sprang-Capelle. In deze periode is Fysiocentrefit gesloten. In het tarief van het 12-maanden abonnement is deze periode reeds verrekend.
 12. Fysiocentrefit behoudt zich het recht voor om openingstijden, urenindeling,  tarieven en huisregels te wijzigen.