Update gezondheid Sylvia

Op 11 januari 2022 ben ik in een medische rollercoaster beland. Nadat ik onwel ben geworden tijdens de behandeling van een patiënt heb ik te horen gekregen dat ik een hersentumor heb.

Op 4 februari 2022 heb ik een wakkere hersenoperatie gehad. Daarna heb ik 3 maanden, poliklinisch, in het Leijpark gerevalideerd. Vervolgens heb ik 28 protonenbestralingen in Maastricht gehad en inmiddels heb ik er 8 chemokuren van de 12 op zitten.

Binnen de praktijk en mijn gezin valt mijn ziekzijn zwaar. Gelukkig had ik al redelijk snel 2 fantastische dames, die voor mij konden waarnemen. En ook het vaste team loopt de benen onder het lijf vandaan.

Op 30 november 2022 was de laatste werkdag van Piet den Besten en 1 december hebben we Mirjam Otten met open armen ontvangen.

En als kers op de taart, kwam er in februari 2023 een manueel therapeut op mijn pad, die aanbood om ons te komen helpen. Hij neemt voor mij waar op de dinsdagmiddag en zaterdagochtend op locatie Het Koetshuis en vrijdagmiddag op locatie Raadhuisplein.

Mijn andere waarneemster, is april, mei & juni afwezig, maar komt in juli weer terug en blijft 1 dag in de week waarnemen.

Afgelopen jaar is gebleken, dat we sterk zijn als team en als gezin. Ik heb fantastische collega’s, een fantastische vrouw en 3 kinderen en met zijn allen zijn we sterk genoeg om hieruit te komen. We maken er iets van en blijven positief. Opgeven is geen optie!

Ik wil mijn collega’s en patiënten bedanken voor de loyaliteit naar mij en mijn praktijk.

Ik hoop in 2024 mijn werkzaamheden voorzichtig te kunnen hervatten.

Lieve groet,

Sylvia