Update renovatie benedenverdieping Raadhuisplein – week 1 t/m 3

Inmiddels zitten we in week 3 van de renovatie.

Wat is er allemaal gebeurd afgelopen weken:

  • Vrijdag 18 oktober hebben we alle spullen van beneden naar boven gebracht en daar 2 behandelruimtes gerealiseerd.
  • Vrijdag 18 oktober is Toine de loodgieter geweest en heeft alle verwarmingen op de begane grond verwijderd en zaterdags heeft Chiel, samen met zijn zoon en kleinzoon het voor ons weggebracht. Zaterdag heeft Toine alle verwarmingen van de bovenverdieping verwijderd. Hierdoor zijn we nu volledig van het gas af!
  • ’s avonds hebben Henk en Dirk de eerste sloopwerkzaamheden verricht en zaterdags hebben we met zijn 12-en (Pascalle, Piet, Henk, Theo, Harry (zo noemen wij hem….), Dennis, Toine, Roy, Storm, Roel, Ingrid en ik) de hele begane grond gestript. Wat hebben jullie toch hard gewerkt om dit in 1 dag voor elkaar te krijgen. Want wat is het pand degelijk gebouwd.Afbeeldingsresultaat voor bedankt

  • Maandag 19 oktober zijn de mannen van Kuijpers , afdeling elektriciteit en afdeling werktuigbouwkunde onder leiding van Jos, Job, Eric en Patrick gestart met hun werkzaamheden en inmiddels zijn we voorzien van geheel nieuwe elektriciteitspunten, bedrading, warmtepomp voor het klimaatsysteem en is 6 november de nieuwe meterkast geplaatst.
  • Ook is het team van   heel hard aan het werk: alle kozijnen zijn geschuurd en worden voorzien van een nieuw likje verf. Helaas waren er enkele binnenramen gesneuveld waardoor, op advies van Adriaan Tabbers, ad hoc, er besloten is om hier Trespa met isolatie te plaatsen. Het team van HG bouwtechniek heeft dit geplaatst.
  • Ook het team van    verricht vele werkzaamheden. O.a. het plaatsen van 6 nieuwe Velux dakramen op de 1e verdieping. Helaas was het advies deze dakramen te vervangen voordat 13 november het nieuwe plafond geplaatst wordt ivm vergrote kans op lekkage. Dankzij Richard en zijn team is dit, ad hoc, gelukt! Afwerking volgt nog….

  • Dankzij dit fantastisch team op de werkvloer, kunnen de fysiotherapeuten zich richten op de behandelingen. Mannen:Afbeeldingsresultaat voor bedankt
  • Op 6 november is de keuken geplaatst. De oude behandelruimte van Piet en de ruimte daarnaast zijn omgetoverd tot onze nieuwe koffiekamer.