Monthly Archives: november 2019

24nov/19

Update renovatie benedenverdieping Raadhuisplein – week 4

De 4e week zit er inmiddels weer op en er is wederom hard gewerkt!

Het plafond is gelegd doorNormakoestiek

Alle ruimtes zijn voorzien van LED-verlichting met bewegingsmelders en dimmers.

In verband met het leggen van de nieuwe vloer, mogen we maandag 2 december pas weer de vloer op. Dit betekent dat tot die tijd u achterom naar binnen moet. Er is door HG Bouwtechniek een prachtige constructie gemaakt zodat we niet over de vloer hoeven te lopen.

Donderdag 21 november is de vloer voorzien van een vochtscherm en vrijdag 22 november is de vloer geëgaliseerd.

Maandag 25 november wordt er gestart met het leggen van de kurkvloer door Kurkvloer.nl dé specialst in kurkvloeren.

 

 

 

06nov/19

Sneak Preview – meubels nieuwe behandelruimtes

De kleuren zijn met zorg uitgezocht door Kim Melis, de interieurstylist en Feng Shui Expert.

De meubels zijn gemaakt van mango hout met mat zwart metaal. Mango hout is een duurzaam product want de boom wordt gekapt nadat het zijn vruchten heeft gedragen. Mango hout heeft een hele uniek structuur dat niet te vergelijken is met bijvoorbeeld eiken of grenen. De bomen hebben een flinke diameter waardoor het erg geschikt is voor het maken van meubilair.

Ieder van ons, behalve Leonie, heeft zijn eigen vaste behandelruimte.

Mjon krijgt in haar behandelruimte de tegeltjes zoals afgebeeld links boven.

Pascalle krijgt rechts onderin.

Piet krijgt links onderin.

Sylvia krijgt rechts bovenin.

06nov/19

Update renovatie benedenverdieping Raadhuisplein – week 1 t/m 3

Inmiddels zitten we in week 3 van de renovatie.

Wat is er allemaal gebeurd afgelopen weken:

  • Vrijdag 18 oktober hebben we alle spullen van beneden naar boven gebracht en daar 2 behandelruimtes gerealiseerd.
  • Vrijdag 18 oktober is Toine de loodgieter geweest en heeft alle verwarmingen op de begane grond verwijderd en zaterdags heeft Chiel, samen met zijn zoon en kleinzoon het voor ons weggebracht. Zaterdag heeft Toine alle verwarmingen van de bovenverdieping verwijderd. Hierdoor zijn we nu volledig van het gas af!
  • ‘s avonds hebben Henk en Dirk de eerste sloopwerkzaamheden verricht en zaterdags hebben we met zijn 12-en (Pascalle, Piet, Henk, Theo, Harry (zo noemen wij hem….), Dennis, Toine, Roy, Storm, Roel, Ingrid en ik) de hele begane grond gestript. Wat hebben jullie toch hard gewerkt om dit in 1 dag voor elkaar te krijgen. Want wat is het pand degelijk gebouwd.Afbeeldingsresultaat voor bedankt

 

  • Maandag 19 oktober zijn de mannen van Kuijpers , afdeling elektriciteit en afdeling werktuigbouwkunde onder leiding van Jos, Job, Eric en Patrick gestart met hun werkzaamheden en inmiddels zijn we voorzien van geheel nieuwe elektriciteitspunten, bedrading, warmtepomp voor het klimaatsysteem en is 6 november de nieuwe meterkast geplaatst.
  • Ook is het team van   heel hard aan het werk: alle kozijnen zijn geschuurd en worden voorzien van een nieuw likje verf. Helaas waren er enkele binnenramen gesneuveld waardoor, op advies van Adriaan Tabbers, ad hoc, er besloten is om hier Trespa met isolatie te plaatsen. Het team van HG bouwtechniek heeft dit geplaatst.
  • Ook het team van    verricht vele werkzaamheden. O.a. het plaatsen van 6 nieuwe Velux dakramen op de 1e verdieping. Helaas was het advies deze dakramen te vervangen voordat 13 november het nieuwe plafond geplaatst wordt ivm vergrote kans op lekkage. Dankzij Richard en zijn team is dit, ad hoc, gelukt!

Afwerking volgt nog…

  • Dankzij dit fantastisch team op de werkvloer, kunnen de fysiotherapeuten zich richten op de behandelingen. Mannen:Afbeeldingsresultaat voor bedankt
  • Op 6 november is de keuken geplaatst. De oude behandelruimte van Piet en de ruimte daarnaast zijn omgetoverd tot onze nieuwe koffiekamer.